JVS Motoren

Website motoren

Stijlvol rijden

2 min gelezen

Jij wilt toch ook stijlvol de weg op? Een caféracer kun je zo mooi compleet maken met een bar clamp mount als houder voor de smartphone, en een koplamp thunderblot. Het is een kwestie van de gashendel opendraaien en iedereen kijkt je na omdat jouw motor de eenvoud zelve is, maar ondertussen. In het najaar, als je de motor wil beschermen tegen de pekel, haal je de accu eruit om deze aan te sluiten op de optimate 4 druppellader.

Minimaal is het mooiste

Een echte motor, daar kun je doorheen kijken. Een echte motor heeft geen volle plastic kuip, want dat is een scooter, maar een klein kuipje rond de koplamp thunderblot kan weleens dat leuke detail zijn. Ook een bar clamp mount, houder voor de smartphone, kan dat ene detail zijn wat goed op een minimalistische motor staat. Links heb je dan de spiegel, dat is wettelijk verplicht, de bar clamp mount kan dan mooi rechts naast de gashendel. De absolute finishing touch kun je doen met je outfit. Iedere motorrijder weet dat kleding en een helm belangrijk is voor de veiligheid, laat dat mooi bij de motor passen. Er zijn speciale kledinglijnen voor ladies en kids, maar ook motorjassen die meer bij een bobber of chopper passen.

De optimate 4 druppellader houdt je accu in conditie

Vanwege de kou hoef je geen winterstop te maken. Je kunt jezelf zeer warm kleden, maar velen houden hun motor liever uit de pekel, en terecht. Het is van belang om beweging in de accu te houden, dus even een lampje laten branden zodat de accu leeg raakt, en daarna weer terug opladen. De optimate 4 druppellader is hiervoor een uitkomst. De accu blijft in een zeer goede conditie, en zo blijft de motor betrouwbaar.