JVS Motoren

Website motoren

Uitmuntende mediatraining

1 min gelezen

Het heeft even geduurd maar sinds kort ben ik bezig met het volgen van een mediatraining. Dankzij deze training hoop ik op de juiste manier te communiceren met buitenstaande. Wel zo prettig om te weten dat deze mensen ook begrijpen wat er wordt besproken toch?

hhhhhhhhhhhhhhh

Nu dat ik sinds een tijdje deze training volg bij Victor Adviezen en Produkties BV weet ik goed hoe dat het hoort. Een manier van spreken welke ik had is geheel aangepast zodat het klopt. Ook de teksten wat ik had geschreven zijn anders geworden. Deze manier van schrijven heb ikzelf nog nooit gehad waardoor het allemaal nieuw is voor mij. Al moet ik wel zeggen dat ik dit een stuk prettiger vind. Ik hoef namelijk niet alles twee keer uit te leggen, bij de eerste keer is het voor iedereen duidelijk genoeg. Dit scheelt mij natuurlijk enorm veel tijd, tevens oogt het ook professioneel.

Ik weet in ieder geval zeker dat ik dankzij Victor Adviezen en Produkties BV een stuk duidelijker over kan komen bij een ander als wat ik voorheen had. Ook ben ikzelf een stuk rustiger geworden tijdens het aanspreken van de media.