JVS Motoren

Website motoren

Stansen doet Euro-Techniek voor u!

1 min gelezen
stansen

Moet u iets stansen, maar heeft u niet de benodigde materialen ervoor? Maakt u zich dan geen zorgen! Euro-Techniek heeft precies de goede benodigde materialen ervoor.

Stansmachine

Voordat er überhaupt gestans kan worden, heeft u een stansmachine nodig. De stansmachine zorgt ervoor dat het metaal, leer of textiel uit iets wordt gehaald wat niet met de handen lukt. Daarnaast is het ook mogelijk om met een stansmachine reliëf aan een product te geven. Dat gebeurt namelijk door middel van stempels. De stempels zijn van harde staal en is nauwkeurig op maat gemaakt.

Bij de stempels is het belangrijk dat de onderstempel en de bovenstempel goed aan elkaar sluiten. Wanneer dat namelijk gebeurt, kunnen er duizenden producten worden gemaakt of meer exemplaren van een product. stansen

Stansen

Wat houdt stansen eigenlijk precies in? Stansen is eigenlijk materiaal dat je uit iets slaat of materiaal een bepaalde vorm geven.  Het wordt vaak gebruikt om nieuwe producten te ontwikkelen of oude producten een nieuwe vorm te geven.

Informatie

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Eur-Techniek. Zij helpen u graag verder met uw vragen of andere zaken. Ook kunt u om advies vragen voor bepaalde diensten of producten die ze aanbieden.