JVS Motoren

Website motoren

Een goede SEO-strategie: onmisbaar bij goede online positionering

1 min gelezen
seo den Bosch

Ooit was er een periode waarin je als ondernemer al bij het hebben van een website een streepje voor had op vele concurrenten. Het mag duidelijk zijn dat dat tegenwoordig niet meer zo gezien wordt. De prioriteit is verschoven naar goed vindbaar zijn met de website die je sowieso al had of hebt. Vindbaar zijn houdt kortweg in dat geïnteresseerde mensen in jouw product jouw bedrijf makkelijk vinden via Google. Technieken die dit als doelstelling hebben vallen onder SEO: Search Engine Optimization. Mocht je bij verschillende veelgebruikte zoekopdrachten in Google jouw website niet op de eerste pagina’s tegenkomen, dan schort er waarschijnlijk iets aan je huidige SEO-activiteiten. Een specialist op het gebied van SEO in Den Bosch benaderen is dan het beste idee.

Vindbaarheid

Welke aspecten vallen zoal onder SEO?

Met het jezelf afvragen welke aspecten onder SEO vallen, stel je jezelf in wezen de vraag op welke manier je de positie van jouw website in Google kunt verbeteren (lees: verhogen). Welnu, de volgende factoren spelen hierbij een grote rol:

• De techniek en de structuur van je website moeten in orde zijn en wel zodanig dat Google je website kan indexeren. Is dat niet het geval, dan daal je in de ranking.
• De teksten op je site moeten relevant zijn én tegemoetkomen aan zoektermen die door consumenten vaak in Google worden ingevoerd.
• Je website moet snel laden, het liefst op alle devices.
• Idealiter beschikt jouw website over online autoriteit, hetgeen je kunt verkrijgen door middel van linkbuilding.

Linkbuilding