JVS Motoren

Website motoren

De actieve workshop

1 min gelezen

Indien een personeelsvereniging van een bedrijf het besluit neemt om een personeelsfeest te organiseren, zijn er meerder mogelijkheden. Wanneer er in het bedrijf zowel vrouwen als mannen werken, kan men zich daarop richten. Het is mogelijk om overdag actieve workshops te organiseren waar het personeel zich voor kan opgeven. Tijdens de avond wordt dan samengekomen in een restaurant waar gegeten wordt en na het eten men gezellig kan dansen of iets dergelijks.

images-5

De actieve workshop
Voor zowel mannen als vrouwen zijn er meerder mogelijkheden voor een actieve workshop. Zo zou men zich in kunnen schrijven voor; sabel schermen, boogschieten, mountainbiken, glasblazen, mozaïeken, keramieken, koken, cocktails maken en schilderen. Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden die uitgevoerd zouden kunnen worden. Het is echter beter een geringe keuze te laten maken anders wordt alles te verdeeld en heeft men toch nog te weinig onderling contact. Het samenwerken is bij een actieve workshop belangrijk.
Het zijn vaak de culinaire workshops die goed in de smaak vallen. Het maken van cocktails of het maken van heerlijke bonbons zijn werkzaamheden die niet te versmaden zijn. De sfeer zal er onderling alleen maar door worden versterkt en daaraan zal de directie zeker meewerken door het bijdragen in de kosten en het geven van een vrije dag.