JVS Motoren

Website motoren

Zonnepanelen kopen Zwolle

1 min gelezen
zonnepanelen kopen zwolle

Een product is duurzaam als de invloed van de activiteiten van het product geen blijvende schade aanricht aan het milieu, zodat ook toekomstige generaties er gebruik van kunnen maken. Zwolle is de hoofdstad van de provincie Overijssel. Het ligt aan het Zwarte water en de Overijsselse Vecht. Als je in deze omgeving woont, kun je zonnepanelen kopen Zwolle

Wat zijn zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn panelen die zonne-energie kunnen omzetten in elektriciteit. Dit is een vorm van duurzame energieproductie, omdat voor deze opwekking van elektriciteit alleen de zon wordt gebruikt. Het werkt zo: zodra er licht op een zonnecel valt, ontstaat er elektrische spanning tussen twee lagen. Deze spanning wordt opgevangen en naar een ‘omvormer’ gestuurd, die er bruikbare energie van maakt. Deze energie wordt dan doorgestuurd naar de meterkast, waardoor jij de elektriciteit kan gebruiken. 

Zonnepanelen in Zwolle

Zwolle is erg druk bezig met het verduurzamen van deze hoofdstad. Vanaf 2013 zijn er op meer dan dertig gemeentelijke gebouwen zonnepanelen gelegd. Het Stadskantoor is hier een voorbeeld van. Ook veel inwoners van Zwolle stappen over op zonne-energie. Inwoners van Zwolle kunnen met 1.110 zonuren tot wel 820 euro per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. de 6.914 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks 5.669.480 euro.