JVS Motoren

Website motoren

Elektricien Waddinxveen ingeschakeld

1 min gelezen

Elektricien Waddinxveen inschakelen is nog nooit zo gemakkelijk geweest als nu! Wij hadden namelijk van de week zoveel last met stroom dat het continu uitviel. Overdag is dat niet zo erg maar als je in de avond op de bank zit voelt het niet prettig aan. Ook de koelkast en de vriezer bleef niet gespaard waardoor we een hoop weg hebben kunnen gooien. Doordat ik het zat was ben ik op het internet gaan zoeken naar een elektricien, hoop snel een te vinden zodat we van dit probleem af kunnen komen.

logo-8

Uiteindelijk zijn we terecht gekomen op de website van Van den Heuvel Elektro. Bij hun is het mogelijk om snel een monteur langs te laten komen en het probleem te verhelpen.

Ik kan natuurlijk niet meer wachten en had ervoor gekozen om direct contact te zoeken met hun. Door telefonisch uit te leggen wat er mankeert maakte hun het ook mogelijk om diezelfde dag nog langs te laten komen. Kan veel zeggen maar ze stonden inderdaad diezelfde middag bij ons op de stoep. Door alles te bekijken zijn ze er ook achtergekomen dat er een lek zit in de koelkast….