JVS Motoren

Website motoren

Aanrader: familiecamping Belgische Ardennen!

1 min gelezen
familiecamping Belgische Ardennen

familiecamping Belgische ArdennenEen familiecamping Belgische Ardennen is echt super. Ik ben hier afgelopen jaar met mijn gezin naartoe geweest en we hebben hier echt een top tijd gehad. Mijn gezin en ik vinden het heerlijk om echt te ontspannen in de vakantie. Afgelopen zomer hebben we veel plekken overwogen maar uiteindelijk besloten we om naar de Ardennen te gaan.

We moesten natuurlijk nog wel een mooie camping vinden. We hoopten een camping te vinden die mooi gelegen zou zijn en uiteindelijk is dit ook gelukt. De familiecamping is namelijk prachtig gelegen en dit is nou echt een plek waar je helemaal kunt relaxen.

Een leuke tijd met de familie!

Mijn vrouw en ik hebben op de camping echt genoten van de rust terwijl de kinderen dagelijks bij de rivier en speeltuin te vinden waren. We zijn dan ook van plan om dit volgend jaar weer te doen. Het was namelijk ook nog eens erg goedkoop en buiten dat hebben we echt een top tijd gehad. We hebben veel rust gepakt maar ook activiteiten gedaan zoals fietsen door de omgeving. Lijkt jou dit ook wel wat? Neem dan eens een kijkje op de website voor info en foto’s.