JVS Motoren

Website motoren

Het voordeel van tunnelkassen

1 min gelezen
logo-kroonkas

kasEen tijdje geleden wilde ik heel erg graag een glazen kas in mijn tuin hebben. Na lang nagedacht te hebben heb ik toch maar voor tunnelkassen gekozen, omdat ik eerst zeker wilde weten dat ik de kas ook echt ging gebruiken.

Goede oplossing

Het idee van het nemen van een kas ontstond doordat ik wat meer tijd over had en ik dit wilde besteden door in de tuin te gaan werken. Via het internet was ik in eerste instantie op zoek naar een glazen kas, maar nadat ik met een kassenbouwer had gesproken kwam ik er achter dat tunnelkassen ook ontzettend goed zijn.

Voor mij was het fijne aan een tunnelkas dat deze makkelijk opgebouwd en verplaatst kon worden. Mijn tuin is wel redelijk groot, maar zo nu en dan wil ik wel wat dingen kunnen verplaatsen.

Een tunnelkas is relatief een stuk goedkoper dan een glazen kas. Het verschil komt door het materiaal dat wordt gebruikt voor de tunnelkas.

Sinds ik de tunnelkas heb geplaatst in mijn tuin ben ik heel erg druk bezig geweest met het verbouwen van gewassen. De eerste oogst kan ik binnenkort al gaan doen en ik ben benieuwd!