JVS Motoren

Website motoren

ps3 koptelefoon

1 min gelezen

jabra-bix-2300-duoVoor je gaat kiezen welk merk, kleur, kwaliteit etc. van koptelefoon dat je wilt, moet je eerst kiezen of je de koptelefoon wilt gebruiken enkel en alleen voor het luisteren naar het geluid dat er geproduceerd wordt of dat je hem ook wilt gebruiken als communicatiemiddel. Dit noemt men dan ook een “headset”.

Headset
Voor aanschaf van een headset is het belangrijk dat je een degelijk merkt kiest met andere woorden, een headset met een goede en degelijke kwaliteit. Grote merken zoals Logitech, Razer, … zijn hier een voorbeeld van. Bij aanschaf is het belangrijk om te kijken naar de plaatsing van microfoon daar hij niet in de weg hangt bij het ademhalen (dit kan irritant zijn voor de andere gamers die luisteren waar zij steeds geblaas horen)

koptelefoon
Wanneer u een ps3 koptelefoon aanschaft is belangrijker om te kijken naar de geluidskwaliteit en of de koptelefoon ook omgevingsgeluiden filtert. Dit kan handig zijn wanneer je in de woonkamer zit waar nog andere mensen rondlopen. Uiteindelijk zal jij je geen zorgen meer hoeven te maken met het feit dat je zorgeloos kan blijven spelen.