JVS Motoren

Website motoren

Nep leren jas dames voor mijn verjaardag gekregen

1 min gelezen
versano

versano Een leuk feestje

Een paar weken geleden was ik jarig en toen heb ik aan mijn ouders een nep leren jas dames gevraagd. Al snel had ik een leuk feestje georganiseerd om mijn verjaardag te vieren en toen kreeg ik van mijn ouders de nep leren jas voor dames! Ze hebben precies de goede gekocht, want online had ik een mooie shop gevonden. Daar zag ik voor een redelijke prijs een mooi donker imitatieleer jasje. Hij was mooi getailleerd en heeft leuke details, zoals ritsen!

Mijn ouders waren de eerste die ’s ochtends op mijn feestje kwamen en daardoor kreeg ik gelijk mijn eerste cadeau die dag. Ik was natuurlijk erg blij, want ik wilde dit jasje al heel lang. Nu draag ik hem ontzettend vaak, omdat hij erg goed zit.

De rest van de dag heb ik nog veel meer leuke cadeaus gekregen. Van boeken tot sieraden, alles wat perfect bij mij past. Ook heb ik een aantal cadeaubonnen gekregen, dus daarvan kan ik binnenkort nog eens iets leuks gaan kopen. Omdat ik al zo veel heb gekregen, begint het nu wel lastig te worden nog iets te bedenken dat ik zelf wil gaan kopen!