JVS Motoren

Website motoren

Mijn zoektocht naar Timberland slipper!

1 min gelezen

Nu dat het buiten weer aantrekkelijk wordt zie je steeds meer korte broeken, rokjes en niet te vergeten slippers! Ikzelf heb helaas geen slippers, wellicht hoog tijd om te gaan shoppen toch?

Door op het internet te zoeken naar Timberland slipper ben ik bij Van Bommel schoenen geëindigd. Hier had ik namelijk mijn slippers gevonden waar ik een lange tijd naar op zoek was. Ik heb al wel eens vaker schoenen gehad van Timberland, hierdoor weet ik maar al te goed dat hun wel degelijk goede kwaliteit verkopen. De slippers die hun aanbieden zien er erg leuk uit en ik heb er dan ook voor gekozen om te bestellen. Voordat ik bestelde heb ik nog wel bij andere bedrijven gekeken of dat ik het goedkoper vinden kan. Je raadt het al…

logo-nl

Goedkoper als bij Van Bommel schoenen vindt je niet. Dit gaf mij dan ook de doorslag om direct te bestellen! Al met al ben ik erg blij met mijn nieuwe slippers. Ze zitten namelijk als gegoten en merk dat dit ook echt goede kwaliteit is. Mijn slippers heb ik binnen, nu de rest van de kleding nog!