JVS Motoren

Website motoren

Specialist in Mercedes

1 min gelezen
logo

Arno van Mierlo & Zn

Arno van Mierlo & Zn, is een Mercedes specialist. U kunt daar terecht voor alles wat met Mercedes te maken heeft. Arno van Mierlo & Zn heeft ook een showroom, daarin vind je tweedehands Mercedes in verschillende modellen en prijsklasse. Als je iets speciaals zoekt, dan kun je het laten weten aan Mercedes specialist Arno van Mierlo & Zn, want zij zoeken mee naar de perfecte auto. Alle auto’s worden afgeleverd met een BOVAG keurmerk. Zo weet u zeker dat de kilometerstand die wordt aangegeven, ook de daadwerkelijke kilometerstand is. Als je een nieuwe auto wilt kan Mwerknemersercedes specialist Arno van Mierlo & Zn die ook bestellen voor je.

Het bedrijf doet ook aan reperatie en onderhoud, dus is er iets niet goed aan de auto, dan kun je ook langsgaan voor een reperatie of onderhoud en dat allemaal voordelig, servicegericht en betrouwbaar.

Mijn ervaring

Ik zocht een Mercedes specialist, want ik had interesse in een tweedehandse Mercedes. Mijn wensen en behoeften heb ik verteld en zij zijn gaan zoeken naar de perfecte Mercedes voor mij! En dat is ook perfect, namelijk de Mercedes c-klasse. Voor een mooie en fijne Mercedes tweedehandse auto kun je terecht bij Mercedes specialist Arno van Mierlo & Zn.

Meer verhalen