JVS Motoren

Website motoren

Sporten met een Personal trainer in Eindhoven

2 min gelezen
Fitness

Sinds een tijdje sport ik met een personal trainer in Eindhoven. Ik heb hier bewust voor gekozen aangezien ik bij reguliere sportscholen steeds tegen hetzelfde aanliep. In het begin ben ik supergemotiveerd maar na een paar weken merk ik dat het niet snel genoeg gaat en verlies ik mijn motivatie. Bovendien is het gemakkelijk om te smokkelen zodat je ook niet het uiterste van jezelf vraagt. Mijn doelen waarmee ik begon met sporten bleven dus onbereikbaar en uiteindelijk ging ik helemaal niet meer sporten en werd ik sponsor van de sportschool.

Personal trainer Eindhoven

De voordelen van sporten met een personal trainer in Eindhoven

Zonde van het geld natuurlijk en bovendien raakte ik ook steeds verder van mijn doel verwijderd. Wel zag ik om mij heen steeds meer vrienden en kennissen die gingen sporten met een personal trainer in Eindhoven. Daar had ik nog nooit zo over nagedacht. Het leek me meer iets voor de rich and famous. Maar toch wist een vriendin me te overtuigen en ik besloot informatie in te winnen. De belangrijkste reden voor mij om te kiezen voor een personal trainer is de begeleiding. Een personal trainer houdt je goed in de gaten en je trainingsschema is helemaal aangepast op jouw doel en jouw fitheid. Daarnaast wordt je gemotiveerd om net even dat stapje extra te zetten waardoor je veel meer uit je training haalt. Aan het eind van de training voel je je dan ook een stuk beter.

Sport

Behaal jouw doel

Een ander voordeel is dat je echt bezig bent met het behalen van jouw doel. Om gemotiveerd te blijven wordt je hoofddoel opgedeeld in subdoelen waardoor je sneller en vaker een succeservaring hebt. Hierdoor blijf je ook meer gemotiveerd en zul je ook eerder je doelen behalen. Daarnaast is er ook aandacht voor voeding. Hier krijg je ook voedingsschema’s voor waardoor je echt je hele lifestyle kunt aanpassen.