JVS Motoren

Website motoren

Tip: herenkapper Venlo

1 min gelezen
De salon

http://kekhaarmode.nl/herenkapper-venlo/Fijne herenkapper in Venlo

Zoals bij iedereen moeten je haren wel eens geknipt worden, bij de ene wat sneller dan bij de andere. Bij mij moet het één keer per maand geknipt worden. Ik ga naar de herenkapper Venlo Kek Haarmode. Een prettige omgeving, fijne mensen om je heen. Voor klanten is een lekkere bak koffie belangrijk bij elke knipbeurt. Ik moet voor wassen en knippen €18,50 betalen, er zijn goedkopere kappers, maar bij Kek haarmode krijg je waarde voor je geld. Je word perfect geknipt en ze vragen voor elke knipbeurt de wensen van de klant en hier speelt Kek haarmode optimaal op in.

Weet je niet wat je met je haren moet?

Mijn broer wilde een keer een hele nieuwe look en ging om advies vragen bij de herenkapper Venlo Kek Haarmode. Herenkapper Venlo Kek Haarmode had gezegd dat mijn broer een keer langs moest komen, omdat ze zo de stijl, persoonlijkheid en conditie van z’n haren konden zien.

Wat ik heel bijzonder vind is dat Kek Haarmode alleen maar werkt op afspraak. Dit doet Kek Haarmode, omdat ze alle tijd willen geven aan de klant.

Wil je ook een speciale ervaring hebben bij de kapper, ga dan ook een keer langs. Dat adviseer ik zeker! De openingstijden zijn maandag, donderdag en vrijdag van 09:00 en 18:00, op dinsdag van 09:00 tot 15:30 en 18:30 tot 20:30. Woensdag, zaterdag en zondag is Kek Haarmode gesloten.

Overigens is er ook te knippen voor dames en kinderen.

Meer verhalen