JVS Motoren

Website motoren

Stoer geboortekaartje

1 min gelezen

Wanneer je bevallen bent van een zoon of dochter is het tegenwoordig standaard dat er een geboortekaartje gemaakt wordt. Door middel van dit kaartje kan je aan iedereen laten zien dat je vader of moeder bent geworden. Maar waarom geen stoer geboortekaartje?

Met een geboortekaartje wat er stoer uitziet weet je zeker dat deze uniek zal zijn! Niet veel mensen hebben het namelijk de gaten dat een geboortekaartje niet altijd lief hoeft te zijn. Ik bedoel dan wel in de zin van het iets stoerder als normaliter.

kiss

Wat dat betreft ben ik toen die tijd ook gaan zoeken aangezien wij ook een stoer kaartje wilde hebben. Via het internet vrijwel meteen terecht gekomen op de website van Kissgeboortekaartjes.nl. Hier hadden ze namelijk diverse kaartjes waaruit je gemakkelijk kiezen kan. Tegen een zeer aantrekkelijke prijs maken hun het mogelijk dat jullie het zelf kunnen ontwerpen. Niks is leuker toch om je eigen geboortekaartje te maken! Wanneer je een bestelling hebt geplaatst wordt er eerst een proefdruk gemaakt en deze naar je gezonden. Pas als je hier akkoord voor geeft maken ze de rest ook klaar zodat het bezorgd kan worden.