JVS Motoren

Website motoren

Wat zijn de voordelen van leasen

2 min gelezen
Auto Leasen 5

Zoek jij naar een nieuwe auto voor gebruik, dan is het voordelig om te kiezen voor een lease optie. Een lease optie biedt namelijk een aantal voordelen waar je van kunt profiteren. Ten eerste ben je minder kwijt vergeleken met een auto op basis van koop. Daarnaast zit je ook niet aan de auto vast, aangezien je de duur van het contract zelf kunt bepalen. Zo heb je bij een Kia E-Niro Lease de keuze uit een aantal termijnen voor de lease, zoals een duur van 36 maanden. Op die manier bepaal je dus geheel zelf voor hoe lang je de auto wilt gebruiken.

Keuze uit verschillende uitvoeringen

Wanneer je online een kijkje neemt tussen het aanbod aan lease auto’s, zul je al snel zien dat je de keuze hebt uit veel opties. Hierdoor heb je veel vrijheid in het kiezen van jouw auto en is er altijd wel een variant die precies aansluit op jouw wensen. Ga bijvoorbeeld voor een Kia EV6 Lease en bekijk de opties waar je uit kunt kiezen. Er zijn namelijk een aantal uitvoeringen die je van deze lease kunt vinden. Wil je bijvoorbeeld voor een goedkope versie gaan, dan kan je eenvoudig het betreffende model kiezen. Voor een luxere uitvoering kan je dan weer voor een beter model kiezen.

Bereken eenvoudig de kosten

Om een goed overzicht te krijgen van de kosten, kan je online berekenen wat je kwijt bent per maand. Je kunt dit doen door de optie te kiezen die jij wilt leasen. Vervolgens kies je de looptijd van de lease auto en het aantal kilometers dat je wilt rijden. Tenslotte is het belangrijk om het model te kiezen die je wilt hebben. Je zult vervolgens een overzicht krijgen met de kosten die je op maandelijkse basis zult betalen. Op die manier weet je precies waar je aan toe bent en kan je de kosten vergelijken met de nieuwprijs van de auto.