JVS Motoren

Website motoren

Goede mishandeling strafrecht advocaat gevonden

1 min gelezen
drenth-strafrecht

Een avondje stappen liep niet zo goed af voor mij. Voordat ik het wist werd ik van achter aangevallen door een groepje jongens die uit pure willekeur mij hadden aangevallen. Omdat ik naar achter werd getrokken lag ik direct op de grond en vanaf dat moment kan ik mij weinig tot niks herinneren.

Getuigen

pand_nEr waren gelukkig genoeg getuigen die avond en er zijn een aantal namen genoteerd van de daders. Voor een rechtszaak ben ik op zoek gegaan naar een mishandeling strafrecht advocaat. Al snel kwam ik terecht bij het advocaten bureau Drenth.

De mishandeling strafrecht advocaat van het advocaten bureau Drenth heeft mij daarom ook vertegenwoordigd tijdens de rechtszaak.

Gelukkig heeft de politie alle daders kunnen opsporen. Er waren gelukkig camerabeelden beschikbaar waarop precies te zien was wat er die avond is gebeurd. Dit allemaal heeft ervoor gezorgd dat mijn zaak hard gemaakt kon worden.

Uiteindelijk heeft mijn rechtszaak ook geleid tot een aantal veroordelingen. De rechter had bepaald dat ik een forse schadevergoeding zou ontvangen van de daders. Ook moesten de daders een taakstraf uitvoeren

Ondanks de emotionele schade ben ik wel blij met de veroordelen!