JVS Motoren

Website motoren

Een brommerrijbewijs halen via verkeersschool Wesseldijk!

1 min gelezen
brommerrijbewijs

Na de verjaardag van mijn zoon wilde hij graag zijn brommerrijbewijs behalen, maar waar? Met deze vraag in gedachte ben ik het internet gaan bekijken simpelweg omdat ik een goede rijschool voor mijn zoon wilde vinden. Via het internet belandde ik uiteindelijk op de website van verkeersschool Wesseldijk!

Bij verkeersschool Wesseldijk had ik de mogelijkheid om mijn zo’n praktijk en theorielessen te laten volgen. Het pakket voor deze lessen is in verhouding met andere aanbieder zeer voordelig vandaar dat ik uiteindelijk een aantal recensies ben gaan opzoeken. Ook werd in deze recensies zeer lovend gesproken over verkeersschool Wesseldijk! De recensies hebben mij uiteindelijk overgehaald tot de koop van een pakket bij verkeersschool Wesseldijk!

brommerrijbewijs

Binnen een maand zijn rijbewijs!

Na vijf uur theorieles te hebben gevolgd en drie uur praktijkles heeft mijn zoon beide examens in een keer gehaald. Hij is nu in voorzien van scooterrijbewijs en ook hebben wij een scooter cadeau gegeven aan onze zoon.

Wij zijn erg tevreden over de verleende service van de vakkundige instructeurs van verkeersschool Wesseldijk. Dankzij de geweldige instructeurs heeft mijn zoon beide examens in een keer behaald!