JVS Motoren

Website motoren

Catchy Images fotograaf Rotterdam

1 min gelezen

Op zoek naar een goede dierenfotograaf? Zoek dan niet verder en kijk eens op de site van Catchy Images. Deze fotograaf Rotterdam is zeer vakkundig om je huisdier op de foto te zetten. Sinds kort zijn wij de gelukkige baasjes van een viertal kittens. Deze kittens willen wij graag op de foto zetten om later nog te kunnen genieten hoe ze eruit zagen als kitten. Samen met mijn vriendin hebben wij al meerdere pogingen gedaan om een mooie foto te maken. Maar zodra wij met de camera in de aanslag stonden rende er wel weer een kitten weg.  fotograaf Rotterdam

Met heel veel geduld en liefde toch super mooie foto’s laten maken

Een groot voordeel is dat de fotograaf in Rotterdam, Catchy Images zeer veel ervaring heeft met het maken van foto’s van huisdieren. Wat ons nog nooit is gelukt, was bij deze fotograaf binnen een paar minuten wel gelukt. Onze kittens zaten mooi naast elkaar en hiervan zijn dan ook meerdere leuke foto’s gemaakt. Maar ook foto’s waar de kittens met elkaar aan het stoeien zijn behoren tot deze foto sessie.

Wat erg leuk is dat onze kinderen ook samen met de kittens op de foto werden gezet. Deze foto willen wij over vijf jaar nog een keer laten maken, leuk voor later.